De organisatie van het Belgisch Kampioenschap Wielrennen voor elite met contract komt op kruissnelheid.

Het project krijgt inmiddels de steun van heel wat grote Kempense bedrijven, zoals DCM, Devis Group, Dinner Events, Euro Gijbels en Narviflex, die in de samenwerking heel wat opportuniteiten zien.

 

Bij de meeste Belgische Kampioenschappen beperken de regionale sponsors zich tot de kleinere pakketten. "In Geel is dat anders", weet coördinator Jurgen Potemans. "Onze vier hoofdsponsors zijn stuk voor stuk Kempense bedrijven die deze gelegenheid aangrijpen om zich nationaal nog beter te profileren. Ook een groot deel van onze andere partners zijn verbonden met de regio. Dat de Kempen heel wat te bieden heeft blijkt uit deze samenwerkingsverbanden."

 

Partners van het Belgisch Kampioenschap in Geel krijgen naast de nodige visibiliteit ook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het evenement. "Sponsors komen samen met hun klanten en relaties genieten van een exclusieve dag", verduidelijkt Jurgen Potemans. "In alle VIP- lunch locaties krijgen ze een uitstekende lunch voorgeschoteld. Nadien worden ze ontvangen in het  VIP-bar dorp gelegen vlak aan de aankomst. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in een volgwagen de wedstrijden mee te volgen of om deel te nemen aan andere exclusieve activiteiten."

 

Het eerste luik van de sponsorwerving wordt midden april afgesloten. Bedrijven die hun naam willen linken aan een dynamisch evenement met nationale faam kunnen nog tot dan contact opnemen met de organisatie. "Het is een unieke kans om je als bedrijf  te profileren, maar snel zijn is de boodschap", meent Jurgen Potemans.

 

Na de afsluiting van de sponsorpakketten met visibiliteit in april kunnen er nog wel pakketten zonder visibiliteit aangekocht worden, zoals de VIP-lunches of privé VIP-locaties langs het parcours. Meer informatie over het Belgisch Kampioenschap Wielrennen en de mogelijke partnerships kan je vinden op http://www.bkgeel.be.